Surah El Kevther

Shqip

Surah El Kevther - Aya count 3

إِنَّآ أَعْطَيْنَٰكَ ٱلْكَوْثَرَ ﴿١﴾

Ne, vërtet, të dhamë ty shumë mira.

فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَٱنْحَرْ ﴿٢﴾

Andaj, ti falu dhe prej kurban për hurë të Zotit tënd!

إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ ٱلْأَبْتَرُ ﴿٣﴾

E s’ka dyshim se urrejtësi yt është farësosur.